Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів про терміни втечі росіян з Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів про терміни втечі росіян з Херсона

Росії буде потрібно щонайменше тиждень, щоб вивести свої військові частини з Херсона

10 листопада 2022, 22:48
Поділіться публікацією:

РФ потрібно щонайменше сім днів, аби вивести свої війська з Херсона. Зима дозволить Україні та Росії накопичити ресурси для подальших бойових дій. Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков, пише Reuters.

 Резніков розповів про терміни втечі росіян з Херсона

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

"Вивести це війська з Херсона за один-два дні не так просто. Як мінімум,  один тиждень", — заявив Резніков.

Очільник оборонного відомства України заявив, що в Херсоні все ще перебувають російські війська чисельністю 40 тисяч осіб. Також він сказав, що відступ росіян звільнить сили з обох сторін для боротьби в іншому місці. Резніков повідомив, що Україна має сили безпеки та оборони чисельністю 1 млн осіб для охорони кордону завдовжки 2500 кілометрів з Білоруссю, Росією та тимчасово окупованими територіями України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що перед відступом росіяни почали знищувати інфраструктуру Херсона. Перед відступом з міста Херсон російські окупанти почали знищувати місцеву інфраструктуру. У матеріалі ЗМІ йдеться, що місцеві жителі інформують про  злочини російської армії. Так, за їх словами, російські окупати вже підірвали у Херсоні котельні, телевежу та об’єкт обленерго.  Окрім цього, у місті й досі тривають проблеми зі зв'язком. Зокрема, люди повідомляють, що зв'язок є лише поблизу Антонівського мосту.

Також "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ розповіли, що відбувається на фронті. Українські захисники поступово звільняють захоплені українські території. Відтак, найзапекліші бої точаться на  Бахмутському, Сватівському Авдіївському напрямках. Таку заяву зробив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий під час телемарафону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини