Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перед відступом росіяни почали знищувати інфраструктуру Херсона: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед відступом росіяни почали знищувати інфраструктуру Херсона: що відомо

Російські окупанти почали руйнувати інфраструктуру Херсона

10 листопада 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Перед відступом з міста Херсон російські окупанти почали знищувати місцеву інфраструктуру. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію видання "Мост".

Перед відступом росіяни почали знищувати інфраструктуру Херсона: що відомо

Росіяни почали руйнувати інфраструктуру Херсона (фото з відкритих джерел)

У матеріалі ЗМІ йдеться, що місцеві жителі інформують про  злочини російської армії. Так, за їх словами, російські окупати вже підірвали у Херсоні котельні, телевежу та об’єкт обленерго.

 Окрім цього, у місті й досі тривають проблеми зі зв'язком. Зокрема, люди повідомляють, що зв'язок є лише поблизу Антонівського мосту.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи справді росіян покинуть Херсон. Російські війська, зосереджені на півдні України, усвідомлюють, що зупинити український контрнаступ вони не зможуть. Тому зараз головним завданням на херсонському напрямку для Росії є дії, які б допомогли пригальмувати наступ ЗСУ. Саме з цією метою зараз відбувається організоване виведення російських сил через Дніпро. Далі росіяни намагатимуться затримати ЗСУ. Такі висновки озвучили експерти Інституту вивчення війни (ISW). Американські аналітики припускають, що плани Генштабу ЗСУ, швидше за все, увінчаються успіхом. Ці плани українська армія почала реалізовувати ще із серпня. Завдання полягало в тому, щоб, минаючи великі наземні битви, видавити росіян, змусивши їх відступати через Дніпро. В ISW звертають увагу, що за попередні місяці українські військові завдали серії прицільних ударів по місцях скупчення російських військ, техніки, зруйновано сотні вузлів логістики по всій Херсонській області. Україна зробила усе, щоб росіянам не залишалося іншого виходу, окрім як відступати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини