Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів, коли перші західні танки з екіпажами прибудуть до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, коли перші західні танки з екіпажами прибудуть до України

У зворотному напрямку Україна вже відправила трофеї з поля бою

22 лютого 2023, 17:10 comments1677
Поділіться публікацією:

Перші західні танки із навченими українськими екіпажами прибудуть до України найближчим часом. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у себе у Фейсбук міністр оборони Олексій Резніков.

Резніков розповів, коли перші західні танки з екіпажами прибудуть до України

Танки. Фото з відкритих джерел

"Вільний світ створив "танкову коаліцію", щоб допомогти Україні перемогти у цій війні. Вже найближчим часом ми очікуємо на перші танки від партнерів із підготовленими українськими екіпажами", – написав міністр.

Також Резніков розповів про відкриття у Німеччині, Литві, Латвії та Естонії експозицій із російськими танками, підбитими на фронті в Україні.

Глава оборонного відомства зазначив, що 24 лютого, коли відкриються експозиції, громадяни чотирьох європейських держав побачать купи російської військової техніки. Люди зможуть переконатися, що російська військова техніка може опинитися в Європі, прямуючи через територію України. Щоправда в Європі вона виявиться лише на виставках.

Олексій Резніков упевнений, що побачивши російські танки в такому стані, європейці зрозуміють, що "Росію можна і потрібно перемагати в полі бою".

"І краще це зробити в Україні, щоб потім не довелося зупиняти ворога біля свого будинку", – резюмував міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — історичний виступ Байдена в Польщі: головні меседжі — який сигнал був адресований РФ. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що західні країни дозріли до передачі бойових літаків Києву. На думку міністра, питання буде остаточно вирішено протягом одного-двох місяців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини