Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися

Міністр оборони Резніков закликав світ відреагувати на атаки по столиці України та терор Ірану та Росії

17 жовтня 2022, 15:55 comments1047
Поділіться публікацією:

Після чергової масованої атаки іранськими дронами-камікадзе столиці України має стати очевидним для всього світу, що Росія та Іран об'єднуються, щоб сіяти терор. І весь цивілізований світ має спільно протистояти цьому. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Shahed-136 — це лише один з їх інструментів, поряд з ракетами "Калібр", "Іскандер", "Х", безпілотниками "Mojaher-6", "Fateh-110", "Zolfaghar". Демократії та найсвітліші уми світу мають об'єднатися, щоб відбити ці атаки та перемогти зло", — заявив глава Міноборони України.

Резніков також виклав у себе в Twitter фото, зняте 17 жовтня після бомбардування БПЛА житлового будинку. На думку міністра, бойові дрони – не останній інструмент в арсеналі нещадного супротивника.

Зазначимо, Росія масовано атакувала Київ іранськими дронами – у столиці було чути вибухи у центрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окрім дронів-камікадзе, які вже активно атакують Україну, зокрема Київ вранці 17 жовтня, Іран планує передати Росії балістичні ракети класу "земля-земля". Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на представників безпеки США та союзників. У відповідь міністр у справах діаспори Ізраїлю Нахман Шай закликав надати Україні військову допомогу, в якій ізраїльтяни раніше нам відмовляли. Як події можуть розвиватись далі? Які кроки можуть зробити США, Ізраїль, що робити самій Україні у відповідь на фактично відкритий вступ Ірану до війни на боці Росії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини