Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков пояснив, навіщо Росії фейк про "брудну бомбу" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков пояснив, навіщо Росії фейк про "брудну бомбу" в Україні

Міністр оборони вважає, що у Кремлі розраховують, що фейк про "брудну бомбу" в Україні допоможе зірвати постачання західного озброєння Україні

26 жовтня 2022, 13:37
Поділіться публікацією:

Абсолютно незрівнянні з реальністю звинувачення Росії в тому, що Україна створює "брудну бомбу", яка може нести радіаційне забруднення, покликані зупинити постачання зброї та підготувати виправдання для ядерних загроз самої РФ. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Fox News висловив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков пояснив, навіщо Росії фейк про "брудну бомбу" в Україні

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Це абсурд та повний фейк. Це новий етап російської інформаційної кампанії проти цивілізованого світу. Вони намагаються зупинити постачання в Україну будь-яких пакетів підтримки та допомоги. Також вони намагаються організувати певну нагоду для використання з їхнього боку ядерних загроз", – зазначив міністр оборони.

Міністр оборони погодився з думкою, що таким чином Росія домагається ескалації ситуації "під чужим прапором", тобто звинувачуючи Україну та її союзників.

Олексій Резніков також підтвердив, що не очікує застосування ядерної зброї Росією зараз, а також, що США хоч і не дали сигналу про прямий удар у відповідь по Росії, але дали зрозуміти, що відповідь буде потужною.

Читайте також на порталі "Коментарі" – для чого Росія продовжує качати тему "брудної бомби" – як реагує Україна та Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден попередив Москву, що та зробить "неймовірно серйозну помилку", якщо застосує тактичну ядерну зброю в Україні. Слова глави Білого дому пролунали після того, як РФ скликала Радбез ООН, де на закритому засіданні вкотре заявила, що Україна нібито планує застосувати "брудну бомбу". Про що говорить ядерна істерика Росії останнього часу? Куди можуть завести країну-агресора заяви про "брудну бомбу"? Чи спроможний Захід на превентивний удар? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини