Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав Україну єдиною країною, яка успішно виконує завдання НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав Україну єдиною країною, яка успішно виконує завдання НАТО

Очільник Міноборони України назвав завдання НАТО, яке успішно виконує Україна під час війни з Росією.

2 травня 2023, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна успішно виконує завдання НАТО та є єдиною такою країною у військовому блоці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на інтерв'ю очільника Міноборони для видання "Інтерфакс-Україна".

Резніков назвав Україну єдиною країною, яка успішно виконує завдання НАТО

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

Олексій Резніком вважає, що НАТО було створене для протистояти російській агресії, яка походила від СРСР.

"Північноатлантичний альянс був створений американцями як відповідь на загрозу Російської імперії, але тоді називалася вона Радянський Союз. Головне завдання НАТО – протистояти Російській імперії, успішно протистояти, і в разі агресії дати відсіч", — говорить міністр.

Згідно з цим висновком, на думку міністра оборони, Україна є єдиною країною, що прямо та успішно протистоїть російським атакам.

"Сьогодні єдина країна у світі, яка успішно виконує завдання НАТО – це Україна. Важко, ціною нашої крові, наших життів, будинків, ми сьогодні виконуємо місію НАТО", – сказав Олексій Резніков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що офіцери російської армії намагаються будь-яким чином залишити анексований півострів Крим перед початком українського контрнаступу. Про це повідомила речниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк. За її словами військові РФ пишуть рапорти на переведення в інші регіони, або беруть відпустки

Також "Коментарі" писали про заяву очільника МЗС України Дмитра Кулеби. Український політик вважає, що отримання американських винищувачів F-16 залежать від двох факторів: результатів контрнаступу та рішення Сполучених Штатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Al

2 травня 2023, 19:02

Really? You Reznikov is a corrupt government employee that should be prosecuted and jailed. You better resign now. You have Zero credibility now.

Ігор

2 травня 2023, 14:18

Юдейська віра, юдейська війна. Шендеровіч з Ізраїлю теж, разом з Кисельовим і Соловйовим, називає нас нацистами: "Нехай ці нацисти допоможуть нам відібрати владу у Путіна, а далі ми у різні сторони". Боротьба юдеїв за сфери впливу і потоки. В нас Фаріон Яценюк Беня розпалювали ворожнечу серед засліплених. Юдейські власники цієї війни і арбітри і судді і еліта з інтелігенцією і вигодонабувачі. І риторика однакова: навішування ярликів нацистів фашистів рашистів. А ми їх інструмент.


Новини