Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав терміни, коли Україна буде готова розпочати наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав терміни, коли Україна буде готова розпочати наступ

Терміни початку українського наступу впираються у необхідність дочекатися західної техніки з навченими екіпажами

15 лютого 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

Україні потрібно ще кілька місяців, щоб можна було говорити про старт великого контрнаступу, метою якого має стати звільнення всіх раніше захоплених росіянами територій України. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Укрінформу" розповів міністр оборони Олексій Рєзніков.

Резніков назвав терміни, коли Україна буде готова розпочати наступ

Олексій Резніков. Фото: УНІАН

Міністр зазначив, що вся та техніка, включаючи танки західного зразка, прибуде в Україну не відразу, а поступово, крім цього, нудно витратити час на те, щоб добре навчити українських військових.

"Техніка не може зайти (Ред. – в Україну) просто так. Наші екіпажі – неважливо, артилерійські, танкові, на "Бредлі", на "Мастіфах" або на "Страйкерах", – повинні підготуватися. І не просто як сам собою" екіпаж, але у взаємодії, у складі цілого підрозділу, наприклад, танкового батальйону", – зазначив Олексій Рєзніков.

На його думку, саме у терміни навчання екіпажів та прибуття техніки упирається можливість початку нового масштабного наступу ЗСУ.

Олексій Рєзніков зазначив, коли йдеться про два місяці підготовки, то це прогноз Міноборони. Тому що за цей час українська армія має бути максимально готовою розпочати наступ, але терміни та етапи цього наступу – це питання Генштабу. Тільки за рішенням Генштабу відбуватимуться ті чи інші події.                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — конфіскація заморожених активів Росії: у Швейцарії відповіли — чи готові піти на це.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дипломатичний та військовий фронт: що очікувати від другої половини лютого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини