Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав країну, яка має зайнятися зміцненням української ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав країну, яка має зайнятися зміцненням української ППО

Німеччина може допомогти зі зміцненням української ППО

7 жовтня 2022, 17:07
Поділіться публікацією:

Німеччині слід взяти зобов'язання щодо зміцнення української системи протиповітряної оборони. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Резніков назвав країну, яка має зайнятися зміцненням української ППО

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Сьогодні міністр оборони України Олексій Резніков у Києві мав зустріч із головою комітету Бундестагу з питань оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерманн.

За словами Резнікова, з Марі-Агнес Штрак-Циммерманн у нього була відверта і досить тепла розмова. За підсумками цієї зустрічі має розпочатися пряма дискусія щодо того, щоб Німеччина включилася до процесу щодо зміцнення ППО України.

"Я з нетерпінням чекаю на продуктивну дискусію, яка принесе практичні результати, включаючи зобов'язання щодо зміцнення українського ППО", — підкреслив глава Міноборони України.

Раніше повідомлялося, що Німеччина має намір поставити Україну чотири системи ППО IRIS-T і дві РСЗВ MARS II.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Резніков розповів, хто у майбутньому представлятиме Росію на переговорах з Україною

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден заявив, що загроза президента Росії Володимира Путіна застосувати ядерну зброю у війні проти України є найсерйознішою з часів кубинської ракетної кризи. Він пояснив, що Путін "не жартує, коли говорить про потенційне використання тактичної ядерної зброї, біологічної чи хімічної зброї, тому що її збройні сили значно відстають". Як оцінюєте цю заяву і взагалі реакцію США на російське брязкання ядерною зброєю? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини