Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав два найімовірніші напрями нового наступу росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав два найімовірніші напрями нового наступу росіян

Новий наступ Росія може розпочати під річницю вторгнення

2 лютого 2023, 08:05 comments1503
Поділіться публікацією:

Питання нового масованого наступу російських військ на Україну вже практично вирішене. Тому Україна просить західних союзників НАТО прискорити надання військової допомоги, щоб вчасно дати відсіч новим спробам агресора атакувати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі BFMTV заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков назвав два найімовірніші напрями нового наступу росіян

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Ми не можемо втрачати ініціативу… Думаємо, що з огляду на те, що вони (Ред. – росіяни) живуть символікою, вони можуть щось спробувати навколо 24 лютого… Ми не недооцінюємо нашого ворога", – зазначив міністр.

Олексій Резніков вважає, що ставка Кремля на масовість не змінилася саме тому Міноборони РФ мобілізувало півмільйона росіян для нового нападу на Україну.

Глава Міноборони України нагадав, що росіяни скрізь публічно розповідали, що вони додатково мобілізували на війну 300 тисяч осіб, але насправді йдеться про щонайменше 500 тисяч мобілізованих. Резніков зазначив, що це видно з тієї кількості російських військових, які сьогодні перебувають біля українського кордону.

На думку Олексія Резнікова, російські війська "можуть здійснити наступ за двома напрямками: це може бути Донбас, а може бути південь".

У Міноборони України розуміють нову загрозу та готуються до неї, але просять західних партнерів збільшити військову допомогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наскільки реально новий "великий наступ" РФ — що може зламати плани Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ISW: президент РФ Путін готує умови для ескалації у північно-східних районах України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини