Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція Зеленського на заяви з Італії щодо сигналів про мирні переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Зеленського на заяви з Італії щодо сигналів про мирні переговори з Росією

Володимир Зеленський пояснив своє ставлення до заяви очільника Міноборони Італії щодо переговорів з Росією для закінчення війни.

11 січня 2024, 14:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію міністра оборони Італії Гвідо Крозетто, який заявив, що спостерігає "важливі сигнали" від обох країн про готовність почати мирні переговори щодо закінчення війни.

Реакція Зеленського на заяви з Італії щодо сигналів про мирні переговори з Росією

Президент України Володимир Зеленський про мирні переговори з Росією. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський перебуває з візитом в Естонії, де зустрівся з лідером країни Аларом Карісом. Під час пресконференції Зеленський прокоментував слова італійського міністра про необхідність переговорів між країнами.

"Ніяких подібних переговорів у мене з керівництвом Італії не було, на будь-яких рівнях. Тому мені складно коментувати таку інформацію", — сказав Зеленський.

Президент України наголосив, що усі плани щодо війни вирішуються в українських кабінетах, і вони приймаються на загальне благо України.

"Що стосується воєнних планів, то я хочу вам сказати, що поки все вирішується в кабінетах України, боротьба наша буде на користь України. І поки це відбувається саме так", — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що очільник Міноборони Італії Гвідо Крозетто заявив про "важливі сигнали", які надходять з боку України та Росії щодо необхідності мирних переговорів про закінчення війни. Крозето припустив, що Україна перебуває у дедалі гіршій ситуації, тоді як становище Росії покращується. Разом з тим італійський міністр запевнив, що переговори мають визначити Росію як агресора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Кремля на таємний переговорний процес України з міжнародними партнерами про закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який визначив переговорників щодо гарантій безпеки для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини