Головна Новини Суспільство події Зеленський визначив переговорників щодо гарантій безпеки для України: хто у списку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський визначив переговорників щодо гарантій безпеки для України: хто у списку

Главою делегації став керівник Офісу президента Андрій Єрмак

9 січня 2024, 07:52
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський визначив учасників делегації щодо гарантій безпеки для України. До списку потрапили, зокрема, начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов та голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчить відповідне розпорядження №2/2024-рп, оприлюднене на офіційному сайті президента України.

Зеленський визначив переговорників щодо гарантій безпеки для України: хто у списку

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

У документі йдеться про створення делегації України "для участі у переговорах щодо напрацювання та підготовки дво- та багатосторонніх міжнародних домовленостей між Україною та іншими державами про гарантії безпеки" для нашої держави.

Варто зазначити, що окрім Буданова та Литвиненка у списку також є голова Офісу президента, він же голова делегації Андрій Єрмак, заступник керівника ОП Ігор Жовква, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин, посол із особливих доручень Міністерства закордонних справ Антон Кориневич, голова Служби безпеки України Василь Малюк, заступник голови ОП Роман Машовець, заступник міністра юстиції Ірина Мудрая, перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк, заступник міністра закордонних справ Микола Точицький, міністр оборони Рустем Умеров, заступник міністра економіки Ігор Фоменко, заступник завідувача відділення євроатлантичної інтеграції з питань європейської та євроатлантичної інтеграції ОП Ігор Баранецький, директор Департаменту міжнародного оборонного співробітництва МОУ Геннадій Коваленко, заступник голови Департаменту – завідувач відділу стратегічного аналізу питань національної безпеки та оборони Департаменту з питань національної безпеки та оборони ОП Віталій Мартинюк.

Також у розпорядженні зазначається дозвіл главі делегації вносити за погодженням із МЗС зміни до складу делегації, залучати в установленому порядку для забезпечення роботи делегації радників, експертів, технічних працівників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гарантії безпеки від США: Зеленський розповів, на що зможе розраховувати Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини