Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК "привітав" російських прикордонників
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК "привітав" російських прикордонників

Російський добровольчий корпус практично на постійній основі здійснює рейди на територію Росії

29 травня 2023, 21:38
Поділіться публікацією:

Бійці Російського добровольчого корпусу заявили про новий перехід російсько-українського кордону. Про це повідомляють "Коментарі".

РДК "привітав" російських прикордонників

Бійці РДК

"Вчора прикордонники РФ відзначали своє професійне свято. Бійці РДК привітали їх черговим успішним переходом "дірявого" державного кордону! Мета нашого переходу стане відома найближчим часом, стежте за оновленнями", — повідомили бійці РДК у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що раніше РДК вже, як мінімум, двічі робив рейди на територію Росії. Під час останнього вони провели бої у Грайворонському районі, захопили кілька зразків військової техніки РФ та відступили на територію України. При цьому, за даними РДК, вони зазнали втрат лише легко пораненими — вони мали два 300-х.

Під час рейду вони захопили прикордонну заставу, зайшли до населеного пункту Глотова і, за визнанням, бійців легіону "Свобода Росії" могли б продовжувати наступ і далі, якби вони мали таке завдання. Реакцію російських силовиків на їх вторгнення добровольці оцінили, як "панічну".

Щоб зупинити просування РДК та Легіону російською владою було перекинуто на Білгородщину військові частини, якими особисто командував генерал-полковник Лапін.

На думку експертів, рейди РДК та інших добровольців мають на меті відтягнути російські кадрові частини, що воюють на українському фронті, тим самим створивши вигідніші умови для українського контрнаступу. Після успішного рейду на Білгородщину російські добровольці проанонсували свої нові операції в Курській, Брянській та Ростовській областях.

Тим часом, Зеленський та Залужний обговорили "строки" та "комплектування нових наступальних бригад".

СБУ затримала депутата-комуніста, який наводив російські ракети.

А Пригожин відкрито загрожує соратниці Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини