Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК потролив губернатора Бєлгорода, натякнувши, що операція триває
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК потролив губернатора Бєлгорода, натякнувши, що операція триває

Бійці РДК іронічно натякнули, що в РФ брешуть про десятки знищеної техніки під час прориву

24 травня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", бійці "Російського добровольчого корпусу" потролили губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, який поспішив заявити, що всі "групи диверсантів" були знищені або відтіснені на територію України. Бійці "РДК" записали відео, в якому продемонстрували, що вони та їхня військова техніка все ще на території Росії.

РДК потролив губернатора Бєлгорода, натякнувши, що операція триває

Російський добровільний корпус. Фото: із відкритих джерел

Як заявили бійці в телеграм-каналі підрозділу, ставленик Путіна у Бєлгородській області у своїх звітах про "прорив" вихвалявся, що мало не особисто знищив десятки бронетранспортерів MaxxPro. У "РДК" показали свою техніку і з гумором натякнули, що Гладков знову сказав неправду, щоб показати Кремлю, що він чудово впорався з поставленим завданням.

"І щодо десятків знищених особисто губернатором Гладковим MaxxPro. Ну, ви зрозуміли", — зазначили у РДК, опублікувавши ролик із технікою у посадці.

Зазначимо, пройшло більше двох діб після рейду бійців "Русского добровольческого корпуса" (РДК) і Легіону "Свобода Росії" (ЛСР), що протистоять путінському режиму, в Бєлгородській області (РФ). В оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що ця операція стала несподіванкою для громадян РФ – і викликала панічні реакції. А тут ще й у ніч на 23 травня у самому Бєлгороді "прилетіло" до будівлі ФСБ. Що можна сказати про те, що відбувається на даний момент? Як поводитиметься Кремль? Чи слід вважати, що його вежі захиталися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, як РФ використовує події у Білгородській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини