Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти забороняють надавати медичні послуги українському населенню
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти забороняють надавати медичні послуги українському населенню

Медзаклади на окупованій території приймають лише військових

29 березня 2023, 13:27
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій території України загострюються проблеми з отриманням цивільним населенням медичної допомоги. Це пов’язано з тим, що російське окупаційне командування розширює практику використання місцевих медичних закладів для лікування виключно російських військовослужбовців. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр.

Рашисти забороняють надавати медичні послуги українському населенню

На окупованій території загострюються проблеми з отриманням медичної допомоги

"Внаслідок таких дій противника мешканці позбавляються можливості отримання навіть екстреної медичної допомоги, — каже Ганна Маляр. — Зокрема, минулого тижня в населеному пункті Нововасилівка Запорізької області місцеву лікарню було перепрофільовано в російський військовий шпиталь, в якому  розмістили понад 200 поранених окупантів. За вказівкою командування противника надавати медичну допомогу цивільному населенню у цьому лікувальному закладі категорично заборонено".

Крім того, в лікарняних закладах, які ще обслуговують місцевих мешканців кількість кваліфікованого медичного персоналу критично зменшується, тому що російські окупаційні адміністрації примусово масово направляють цивільних медиків лікувати поранених російських військовослужбовців, чисельність котрих постійно зростає.

Тим часом, стало відомо, що росіяни використовують криптобіржі для спонсорства війни. Рашисти просунулися в Бахмуті. А експерти пояснили, чи справді Пригожин мітить на місце Путіна. 

"Пригожин справді останнім часом почав вкладати гроші в просування себе як серйозної фігури, — зокрема, кажуть вони. — Я не знаю, чи збирається він іти в президенти, чи стати міністром оборони, головою Генштабу. Але нещодавно я зробила shorts і поставила на своєму каналі в YouTub момент, де Пригожин жорстко критикує Міноборони РФ та Генштаб. Нарікає, що його позбавили зв'язку, боєприпасів. І в останні дні відбувається пекло у коментарях. Схоже, є якась бото-ферма, яка працює на Пригожина. І вона просто тисячами виплескує коментарі у стилі "Пригожин — молодець, його треба в міністри оборони, у президенти" тощо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини