Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти розповіли, як збираються перемогти Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти розповіли, як збираються перемогти Україну

У війні проти України рашисти розраховують на "внутрішні українські процеси"

12 жовтня 2023, 18:47 comments1774
Поділіться публікацією:

Для перемоги над Україною путінській Росії необхідні три чинники — чисельна та технічна перевага, скорочення постачання озброєнь для ЗСУ від західних союзників та неназвані "внутрішні українські процеси". Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив один із представників окупаційної армії, командир батальйону "Восток" Олександр Ходаковський.

Рашисти розповіли, як збираються перемогти Україну

Боротьба за волю Україну триває

Ходаковський, який зрадив Україну, перейшов на бік РФ ще в 2014 році, всіляко сподівається, що конфлікт навколо Ізраїлю призведе до зменшення допомоги Україні від західних союзників. Але, на його думку, навіть якщо зниження постачання і відбудеться, то воно позначиться лише на наступальних можливостях Сил оборони України. Тим не менш, вони, як і раніше, зможуть ефективно тримати оборону проти наступаючих рашистів.

Для того, щоб подолати українську, на даний момент ешелоновану оборону, Ходаковський розраховує на створення "значної переваги в живій силі та техніці". Для цього під час невеликої оперативної паузи рашист пропонує провести заміну мобілізованих на контрактників і потім "почати обдуману фінальну фазу".

"Якби ми мали справу з противником початку СВО, коли лише нестача власних сил і досвіду не дала нам можливості рухати його до межі, а неналагоджена його система оборони не була особливою перешкодою — тоді було б неправильним давати йому час закріпитися. Зараз ми маємо справу з уже збудованою обороною, і кожне місто буде нам чинити опір цілком ефективно, а ми битимемося об міста, як головою об стіну, — заявляє рашист.- До того ж, дуже ймовірні внутрішні українські процеси, які будуть нам на руку при вирішенні наших завдань. Все поступово до цього йде".

Тим часом, російська армія возить "зуби дракона" і готується до оборони важливого окупованого міста.

В Ізраїлі дозволили заради порятунку життів порушити суботу.

А вчені називали п'ять канцерогенних продуктів, що викликають рак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини