Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти пропонують формувати штурмові загони з аліментників
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти пропонують формувати штурмові загони з аліментників

Чергова божевільна заява депутата Держдуми

30 березня 2023, 18:49
Поділіться публікацією:

Депутат російської Держдуми Віталій Мілонов запропонував надсилати на передову злісних неплатників аліментів. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на росЗМІ.

Рашисти пропонують формувати штурмові загони з аліментників

Рашист Мілонов

"Я зараз би всіх боржників за аліментами, я маю на увазі всіх злісних, які своїх дітей голодом морять, не платять ні копійки... ось ці люди повинні абсолютно відповідно до науки, так би мовити, бути доставлені сюди, для роботи в штурмових загонах", — зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Мін'юст Росії розробив законопроект щодо створення публічного реєстру несумлінних неплатників аліментів. Він передбачає створення реєстру боржників за аліментними зобов'язаннями, куди включатимуться відомості про боржників, притягнутих до адміністративної та кримінальної відповідальності за несплату аліментів, які так і не приступили до їх сплати, а також перебувають у розшуку. Реєстр вестимуть судові пристави. Порядок формування та ведення електронного реєстру буде визначено основним судовим приставом РФ, а загальнодоступна частина відомостей буде опублікована на офіційному сайті. У разі погашення заборгованості за аліментними зобов'язаннями боржника буде виключено з реєстру протягом п'яти днів.

Нагадаємо, що зараз Росія проводить активні мобілізаційні заходи, щоб поповнити втрати на фронті — вона планує поставити до зброї 400 тисяч осіб. Про бажання залучити для війни в Україні ще 30 тисяч засуджених та добровольців каже засновник ПВК "Вагнер" Пригожин.

При цьому розвідники розповіли, на скільки часу Росії вистачить сил воювати в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини