Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти обстріляли міста Запорізької області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти обстріляли міста Запорізької області: подробиці

Під обстрілами опинилися Запоріжжя та Оріхів

31 березня 2023, 17:49
Поділіться публікацією:

Сьогодні вдень ворог здійснив обстріл з літака міста Оріхів у Запорізькій області двома ракетами. Двоє цивільних були поранені, один у важкому стані. Також приліт був у Комунарському районі Запоріжжя, тут також є двоє постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Рашисти обстріляли міста Запорізької області: подробиці

Один з прильотів прийшовся по цвинтарю. Фото - голова Офісу ОП Андрій Єрмак

На фото та відео, яке оприлюднив в своєму телеграм-каналі Андрій Єрмак, можна бачити влучання в цвинтар.

Окрім цього, сьогодні вночі в областному центрі, близько півночі, було чутно кілька вибухів. Андрій Єрмак вранці повідомив про обстріли приміських сіл Розумівка та Нижня Хортиця. В першому, за його словами, були влучання у житлові приватні будинки, у другому — влучання в районі місцевої ферми.

Тим часом, стало відомо, як довго триватиме терор рашистів з неба. Окрім цього, стали відомі подробиці нічної атаки на Харків.

А експерти розповіли, як сприймати заяви Лукашенка про "мирні пропозиції".

"Білоруська пропозиція – фактично перший пункт китайської. Можливо, Лукашенко просуває саме китайський "мирний план". Нагадаю, що нещодавно він відвідував Пекін, де, можливо, отримав відповідні настанови", – розмірковує директор Українського інституту політики Руслан Бортник.

План Китаю, нагадує він, передбачає просто зупинку бойових дій та заморожування конфлікту. Після цього починається переговорний процес. Не обов'язково успішний та швидкий. Фактично бачимо у виконанні Лукашенка спробу звинуватити Україну та США у продовженні війни, зазначає директор Українського інституту політики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини