Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний голод: Як довго триватиме терор рашистів з неба
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний голод: Як довго триватиме терор рашистів з неба

Спроби окупантів атакувати Україну з повітря триватимуть

31 березня 2023, 15:20
Поділіться публікацією:

Росіяни не припинять атаки по українських містах з повітря дронами та ракетами. У такий спосіб вони намагаються перевантажувати систему протиповітряної оборони й тероризувати мирне населення. Такою думкою в Телеефірі поділився військовий оглядач Денис Попович, пишуть "Коментарі".

Ракетний голод: Як довго триватиме терор рашистів з неба

Чи продовжаться атаки РФ дронами та ракетами

“Я б не квапився з твердженням, що у росіян закінчилися ракети. Це твердження звучало багато разів, після чого знову слідували ракетні обстріли. Попри те, що у них військово-промисловий комплекс має проблеми з масовим виробництвом сучасного озброєння, так чи інакше, вони можуть його виробляти в малих обсягах. Тому, очевидно, що якийсь запас ракет у противника є і вони його бережуть”, — зазначив Попович.

Посилаючись на заяви українського військового командування, експерт припустив, що, найімовірніше, росіяни вдаватимуться до точкових болючих ударів, можливо, по транспортній інфраструктурі чи ще якихось інших важливих об’єктах.

Військовий зазначив, що за допомогою “Шахедів” росіяни намагаються розвідати позиції ППО України.

“Хоча загалом ми бачимо, що кількості їхніх дронів для цього недостатньо. Ось тієї кількості дронів, які вони запускають, можливо, тримати в напрузі й тероризувати місцеве населення, нагадуючи про те, що, мовляв, нічого ще не закінчилося. І ще одна мета, очевидно, якимось чином перевантажити систему ППО. Хоча ми бачимо, що і для цього кількості дронів у них недостатньо. У всякому разі можна стверджувати, що так чи інакше ці спроби атакувати Україну з повітря триватимуть. Тому розслаблятися з цього боку нам не варто”, — резюмував Попович.

Як писали "Коментарі", росіяни збирають ракети буквально з побутових приладів. Тепер тлумачити як товари подвійного призначення можна навіть робот-пилосос.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що намагання Кремля усіма методами й способами відновити втрачену на полі бою військову техніку, все більше зводяться нанівець. Перешкоджають йому заміщувати втрачене військове обладнання постачанням сучасних технологій і США.
Читайте також на шпальтах "Коментарів" — війна дронів і ракет: як змінилася тактика РФ та України – чому ворог б'є по цивільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини