Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака на Харків: ворог бив ракетами та задіяв "Шахеди"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака на Харків: ворог бив ракетами та задіяв "Шахеди"

Всього за добу противник завдав 11 ракетних та 4 авіаційних удару

31 березня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Окупанти останнім часом активно почали застосовувати дрони та ракети саме вночі, атакую мирні міста України. Так вночі противник здійснив 9 ракетних пусків цивільною інфраструктурою Харкова. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нічна атака на Харків: ворог бив ракетами та задіяв "Шахеди"

ЗРК С-300. Фото: із відкритих джерел

"За минулу добу противник завдав 11 ракетних та 4 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню", – наголошується у зведенні.

У Генштабі зазначають, що країна-агресор продовжує ігнорувати закони та звичаї війни, застосовує тактику терору проти мирних громадян нашої держави. Вночі, із застосуванням ЗРК С-300 противником було здійснено 9 ракетних пусків цивільною інфраструктурою міста Харків. Для завдання авіаційних ударів, задіяв 10 ударних БпЛА типу "Шахед-136", 9 з них знищили наші захисники.

Українські захисники також зазначили, що ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів на всій території України залишається досить високою.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчими місяцями ми можемо бути активнішими на передовій. Про те, що на український контрнаступ позитивно вплине прибуття західної бронетехніки, говорять багато експертів. Тим часом у США дали зрозуміти, що не приймуть "мирних пропозицій" Китаю чи інших країн, у яких можуть бути пункти, виконання яких стане підіграванням росії. Як може в найближчому майбутньому розвиватися ситуація на військовому та дипломатичному фронтах у ракурсі повномасштабної російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини