Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих та поранених продовжує зростати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих та поранених продовжує зростати

За допомогою до медичних закладів вже звернулося близько 90 потерпілих

14 липня 2022, 13:52 comments1386
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За фактом ракетного удару Росії по Вінниці розпочато розслідування. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Офісу Генпрокурора України.

Ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих та поранених продовжує зростати

Удар по Вінниці. Фото: ДСНС

Повідомляється, що за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни, що пов'язано з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

"За даними слідства, вдень 14 липня збройні сили РФ здійснили ракетний обстріл центральної частини міста Вінниці. Поки що відомо про 17 загиблих, у тому числі 2 дітей. Кілька десятків людей отримали поранення. Значні руйнування та пошкодження отримали житлові будинки, адміністративні та офісні приміщення", — Офіс Генпрокурора.

Зараз на місці трагедії продовжуються пошукові роботи.

Зазначимо, що начальник Нацполіції Ігор Клименко повідомив , що на даний момент за допомогою до медустанов звернулися близько 90 потерпілих. Приблизно 50 із них у тяжкому стані.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що під Херсоном у вогні склад окупантів: під виття сирен росіяни в паніці тікають. Загарбники поспіхом вивозять як награбоване, так і привезене з собою.

Читайте також про те, що знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО). Спецназ НГУ знищив передові групи спостереження росіян.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що рятувальники показали страшні фото удару по Вінниці та назвали нову кількість загиблих. На місці страшної трагедії працюють 90 рятувальників, а також кінологи та психологи.

Також "Коментарі" інформували про те, що зерновий коридор : чи вдасться домовитись і які умови поставить Кремль. Експерти розповіли, які ультиматуми росія може виставити в обмін на дозвіл вивозити з України море.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини