Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар "Калібрами" по Одесі: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар "Калібрами" по Одесі: є загиблі та поранені

Після удару РФ ракетами по Одесі підтверджено загибель трьох людей, ще тринадцять дістали поранення

14 червня 2023, 07:04 comments2550
Поділіться публікацією:

Країна-агресор завдала ракетного удару по Одесі сьогодні вночі, 14 червня. В результаті троє людей загинули, 13 – отримали поранення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення у Facebook ОК "Південь".

Ракетний удар "Калібрами" по Одесі: є загиблі та поранені

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

За уточненою інформацією, противник вдарив по Одесі 4 "Калібра" з корабля в Чорному морі. Внаслідок повітряного бою та вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, кафе та магазини в центральній частині міста. Попередньо 6 людей отримали поранення.

Потраплення ракети до складського приміщення однієї з торгових мереж призвело до руйнування складу та пожежі на площі 400 кв. метрів. На жаль, 3 співробітники складу загинули, 7 – з пораненнями доставлені до медзакладів. Рятувальники й досі продовжують розбір завалів. Під ними можуть бути люди.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує активно тероризувати Україну з повітря. Після численних атак ракетами та дронами у травні, першу літню ніч країна-агресор також зробила жахливою, вбивши у Києві мирних громадян, включаючи дітей. Спікер командування Повітряних сил України Юрій Ігнат попереджає, що подібні атаки найближчим часом не припиняться. А президент України Володимир Зеленський наголошує, що лише коаліції Patriot та сучасних винищувачів для зміцнення нашої країни покладуть край ракетному терору РФ та прискорять прихід справедливого світу. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" особливості повітряної війни останнього часу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тиждень після підриву Каховської ГЕС: головні висновки – що тепер чекає на Україну та РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини