Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний терор: Як зміниться тактика рашистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний терор: Як зміниться тактика рашистів

Росія не приховує свої цілі в Україні і змінює їх чи не публічно, оголошуючи в медіа

21 березня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

Початком російських терористичних ракетних атак по інфраструктурі України варто вважати 11 вересня 2022 року. Зараз армія РФ намітила собі нові цілі для ударів ракетами. Про це в Телеефірі сказав речник Командування Повітряних сил України Юрій Ігнат, пишуть "Коментарі". Він нагадав, що саме 11 вересня 2001 року в Сполучених Шатах Америки інші терористи підірвали вежі-близнюки. І саме 11 вересня, але вже 2022 року, російські терористи почали атакувати інфраструктуру України.

Ракетний терор: Як зміниться тактика рашистів

Атаки армії РФ міняють цілі

“Саме тоді 12 ракет полетіли в Харківську ТЕЦ, дев’ять із них було збито ППО, дуже хороший результат показали. З того моменту вони почали все більше нарощувати удари. За кілька днів з’явився перший Shahed, і теж їх почали використовувати. Уже потім по два, по чотири, по п’ять, по 10 Shahed почали летіти з півдня по нашій критичній інфраструктурі”, — нагадав Ігнат.

Військовий зазначив, що російські окупанти не досягли бажаного успіху, і хоча інфраструктура постраждала, ППО та енергетики зробили все, щоб Україна була з теплом, світлом і пережила цю зиму.

“Тому противник, вочевидь, буде й надалі пробувати завдавати удари, бо без енергетики й влітку особливо не можна обійтися. Але противник буде шукати й інші цілі. Безумовно, пріоритетність цілей буде така, що будуть вишукувати західне озброєння, яке поставляється в Україну. Це для них ціль дуже серйозна, і тому і логістичні маршрути можуть бути, і гідротехнічні споруди, і транспортна інфраструктура — це ті ж мости й так далі”, — повідомив Юрій Ігнат.

Він додав, що Росія не приховує свої цілі в Україні і постійно озвучує їх у своїх ток-шоу.

Як писали "Коментарі", новий пакет збройної допомоги США для України становить 350 млн доларів. Є у ньому й низка видів боєприпасів.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Європейський союз погодив план, за яким блок відправить Україні мільйон артилерійських снарядів на суму 2 млрд євро.

Читайте також на сайті "Коментарі" — контрнаступ і снарядний голод: що чекає ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини