Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракети закінчилися: Росія запустила по Україні Шахеди
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракети закінчилися: Росія запустила по Україні Шахеди

Після ракет РФ запустила по Україні дрони

29 грудня 2022, 10:35 comments3036
Поділіться публікацією:

Слідом за ракетами у четвер, 29 грудня, Росія атакувала територію України дронами-камікадзе. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Ракети закінчилися: Росія запустила по Україні Шахеди

Безпілотники. Фото: з відкритих джерел

"З ракетами у мамчиних терористів якось не дуже клеїться — запустили з півночі ще мопеди. Ну-ну", — написав Віталій Кім.

Нагадаємо, 29 грудня ранок в Україні розпочався з масштабної повітряної тривоги. Українців попереджають про небезпеку ракетних ударів За інформацією радника глави Офісу президента Михайла Подоляка , країна-агресор випустила по Україні 120 ракет у кілька хвиль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на введення стелі цін на російську нафту. Відповідний документ забороняє постачання нафти постачати нафту країнам, що приєдналися до цінового ембарго. Тим часом, українська влада намагається знизити ризики нових ударів по нашій енергосистемі, приймаючи різноманітні рішення, але попереджаючи, що загроза масових ракетних ударів залишається. Які головні енергетичні підсумки року, що минає, – для України та Росії? Чого можна очікувати у новому році? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини