Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракет 70 полетить: у ОП розповіли, як росіяни готуються до нових ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракет 70 полетить: у ОП розповіли, як росіяни готуються до нових ударів по Україні

Росіяни готуються до нових ракетних ударів

26 грудня 2022, 08:10 comments4234
Поділіться публікацією:

Росія не відмовилася від намірів вивести з ладу енергосистему України. Саме тому ворог активно готується до нових масованих ударів по енергетичних об'єктах України. Проте чергова спроба агресора нашкодити Україні знову зазнає невдачі. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Ракет 70 полетить: у ОП розповіли, як росіяни готуються до нових ударів по Україні

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Радник глави ОП зазначив, що на момент скоєння минулої атаки у РФ у запасах було 460-500 крилатих ракет усіх типів.

"Кількість ракет знижується, частка авіаційних зменшується. Більш точних Х-101/Х-555 все менше, додаються "косі" Х-22. Ракет С-300 у них ще дуже багато — 8 тисяч. Інша справа, що вони не дістають ними у центр України", — зазначив Арестович.

Він звернувся до українців із закликом не ігнорувати сигнали про повітряну тривогу найближчими днями, коли ворог може здійснити чергову атаку.

Олексій Арестович спрогнозував, що черговий масований удар по Україні може бути здійснений найближчими днями. Є можливість, що росіяни почнуть активно застосовувати балістичні ракети типу "Іскандер". І це, незважаючи на те, що їх всього у РФ залишилося від сили штук 40. Є ще росіяни "Калібри", а також наземні, далекого повітряного базування.

На думку Арестовича, ворог стандартно випустить близько 70 ракет і далі буде новий виклик для нашої ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі – є загиблі та поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини