Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін знову збирає "вагнерівців" на війну з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову збирає "вагнерівців" на війну з Україною

Володимир Путін доручив екс-"вагнерівцю" збирати добровольців на війну

29 вересня 2023, 10:44 comments1023
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін доручив колишньому начальнику штабу ПВК "Вагнера" Андрію Трошеву зайнятися формуванням добровольчих підрозділів для відправлення на війну проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал Кремля.

Путін знову збирає "вагнерівців" на війну з Україною

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час бесіди з екс-"вагнерівцем" та заступником міністра оборони РФ Юнус-Беком Євкуровим Володимир Путін нагадав, що Трошев сам більше року воював у такому підрозділі.                                                                                  

"Знаєте, що це таке, як це робиться, знаєте про питання, які потрібно завчасно вирішувати, щоб бойова робота йшла якнайкраще і найуспішнішим чином", — заявив російський диктатор.

Також глава Кремля зазначив, що на попередній зустрічі вони вже обговорювали питання, що полковник у відставці Трошев "займеться формуванням добровольчих підрозділів, які можуть виконувати різні бойові завдання, насамперед, звісно, у зоні "спеціальної військової операції"".

Варто зазначити, що за даними джерел Telegram-каналу Shot, Трошев курируватиме зв'язок між "добровольчими формуваннями" та Міноборони РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — найманці ПВК "Вагнер" повернулися до Бахмута, який самі ж і захоплювали. Тепер їм належить завдання за будь-яку ціну утримати місто-фортецю, яке прострілюється українськими військовими з різних боків. Про це пише CNN, з посиланням на українських військових, які воюють на цьому напрямі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — історія "Вагнера" закінчується: що відбувається з табором "вагнерівців" у Білорусі (ФОТО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 вересня 2023, 10:28

Подякуємо корумпованому юдейському повертачу 1991 за втягування України у війну і корупцію і: втрачені території, зруйновані міста, виїзд населення, обмеження як у концтаборі, неможливість розвиватись, тягар у вигляді пільг ветеранам переселенцям інвалідам, величезні жертви, узурповану владу, ... Тепер весь світ бачить: вірити і сподіватись на юдейку - втратити країну та стати його овцями.


Новини