Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін заявив про помсту України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про помсту України

Президент Росії вважає, що масований удар по Україні – це помста за Севастополь

1 листопада 2022, 07:25 comments15165
Поділіться публікацією:

Масований ракетний удар по критично важливій інфраструктурі України в понеділок є "частково" відповіддю на підбиті кораблі Чорноморського флоту у Севастополі. Як передає "Коментарі", таку заяву зробив президент РФ Путін на прес-конференції в Сочі, відповідаючи на запитання журналіста.

Путін заявив про помсту України

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Чи є масовані удари територією України відповіддю на недавні події в Севастополі?", — запитав журналіст.

"Почасти так і є. Але це не все, що ми могли б зробити", – відповів президент.

Варто зазначити, що швидше за все, це питання було заготовлено самим Кремлем, як і відповідь Путіна, оскільки, поставив його один із найбільш прокремлівських журналістів програми "Говорить Кремль" Павло Зарубін.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський та секретар РНБО Олексій Данилов назвали нісенітницею заяви Росії про те, що безпілотники кораблями Чорноморського флоту в Севастополі 29 жовтня запустили з цивільного судна, яке використовувалося в рамках зернової угоди.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава ГУР Кирило Буданов прогнозує найпотужніший потрясіння для росіян вже в листопаді, коли ЗСУ звільнять Херсон і розвінчують один із головних міфів Росії.   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія звинуватила британський спецназ у підриві "Північних потоків" та навчанні тих, хто організував 29 жовтня атаки безпілотників на Чорноморський флот РФ у Севастополі. У Міноборони Великобританії назвали ці заяви РФ брехнею "епічного масштабу". Що відбувається та чому? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини