Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін взяв участь у "відкритті" трамвайного руху в Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін взяв участь у "відкритті" трамвайного руху в Маріуполі

Російський диктатор за допомогою відеозв'язку був присутній на "відкритті" трамвайної колії в Маріуполі.

2 травня 2023, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін через відеозв'язок взяв участь в "урочистому відкритті" трамвайного руху в тимчасово окупованому українському місті Маріуполь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін взяв участь у "відкритті" трамвайного руху в Маріуполі

Маріупольський трамвай. Фото з відкритих джерел

Під час повномасштабного вторгнення російських військ було окуповано українське місто Маріуполь. Тепер російський президент використовує населений пункт для своєї пропаганди.

Володимир Путін, який перебуває в Санкт-Петербурзі по відеозв'язку взяв участь у "відкритті" трамвайного руху. Російський президент повідомив, що в дію вводиться 10 км колії.

"Це лише початок, згодом розвиватимемо транспортну інфраструктуру міста загалом", — сказав Путін намагаючись запевнити російську аудиторію у тому, що місто буде тривалий час під окупацією РФ.

Окрім Путіна в онлайн режимі був також присутній губернатор Санкт-Петербурга Олександр Беглов. А от фізично до міста приїхав ватажок терористичного квазідержавного утворення "ДНР" Денис Пушилін та колабораціоніст Олег Моргун.

У своїй промові Пушилін заявив, що нібито місто зруйнувала "українська агресія".

"Якщо приїхати зараз вперше до Маріуполя, то побачиш багато ще залишків тієї агресії з боку України, але якщо побачити все в динаміці — що було рік тому і зараз, то це зовсім інша картина", — сказав колабораціоніст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радника мера міста Маріуполь Петро Андрющенко розповів про росіян з дальніх регіонів РФ, які прибувають до міста. За підрахунками українського посадовця до міста приїхало понад 40 тис. росіян.

Також "Коментарі" писав, що міський голова Маріуполя Вадим Бойченко назвав кількість людей, які загинули в місті з початку війни через російську агресію. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини