Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін вже готовий до переговорів: Жданов назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вже готовий до переговорів: Жданов назвав причину

Російській армії потрібна пауза для початку нового наступу, пояснює експерт

26 липня 2022, 16:00 comments1290
Поділіться публікацією:

Російська армія більше не може продовжувати бойові дії в Україні в такому режимі, як і раніше, їй потрібна оперативна пауза. Розуміючи все це, Кремль активно просуває в інформаційному просторі тезу про переговори. Путіну банально потрібен час, щоб дати перепочинок своєму війську. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі "ТСН.ua" висловив популярний в Україні військовий експерт Олег Жданов.

Путін вже готовий до переговорів: Жданов назвав причину

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Окупанти не можуть продовжувати бойових дій без паузи, пояснює експерт. За його словами, по всьому світу російські лобісти стверджують про необхідність переговорів.

Розгадка такого прагнення російських дипломатів вийти на переговори полягає в тому, що армія країни-агресора виснажена, росіяни не мають резерву і російському війську потрібна пауза, щоб перегрупуватися, щоб прийшли нові сили, після чого відновити масований наступ.

Олег Жданов вважає, що не потрібно навіть сумніватися у тому, що росіяни знову підуть у наступ. На його думку, українське військо зараз має більше можливостей на полі бою, навіть за тих обсягів поставок західного озброєння, які є сьогодні.

"На мій погляд, ми зараз маємо більше сил і можливостей навіть при тому невеликому обсязі поставок нам техніки та озброєння, але ми можемо не припиняти ведення бойових дій і використовувати це виснаження російської армії на власну користь", — пояснив Жданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр юстиції Денис Малюська детально пояснив, чому російсько-українські переговори поставлені на паузу і немає їх перспектив з розморожування.

Також видання "Коментарі" писало – в СБУ розкрили плани РФ щодо захоплених територій: яку область хочуть анексувати першою і коли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини