Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін вирішив дарувати "героям війни" землю в Криму та Підмосков'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив дарувати "героям війни" землю в Криму та Підмосков'ї

ЗМІ оприлюднили відповідне розпорядження Путіна

19 грудня 2022, 17:10 comments2880
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін видав розпорядження, за яким учасникам війни, що відзначилися, проти України рекомендується безоплатно видавати земельні ділянки в Підмосков'ї, Криму і Севастополі. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Обережно, новини", публікуючи копію розпорядження російського диктатора.

Путін вирішив дарувати "героям війни" землю в Криму та Підмосков'ї

Володимир Путін. Фото: ТАСС

Відповідно до розпорядження, Путін вирішив дарувати землю військовим, нагородженим за заслуги на війні, ветеранам бойових дій, родичам загиблих.

Указ підписано 19 грудня.                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 19 грудня росіяни влаштували чергову атаку на Україну за допомогою іранських дронів. Постраждала, зокрема, Київська область. На власне фронті "спека" — в Донецькій області, особливо в районі Бахмута. Тоді як на півдні (Запорізька область, Херсонська) ми, за словами президента Зеленського, зменшуємо потенціал російської армії. Чи варто чекати до кінця року якихось переміщень у війні на землі та в повітрі, а також у дипломатичних, політичних, економічних ударах по країні-агресору? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найвище військово-політичне керівництво РФ (президент Путін, глава МЗС Лавров, міністр оборони Шойгу) сьогодні "десантувалося" в Республіці Білорусь (РБ). Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цілі цього візиту, а також – чи буде відкрито Білоруський фронт проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віталій

20 грудня 2022, 16:14

Якого милого ім'я того х..ла пишете з великої букви?

Сергій

20 грудня 2022, 09:40

Якби в Україні кожен громадянин міг реалізувати своє право на безоплатну приватизацію земельної ділянки згідно конституції і Земельного кодексу ( на гараж, під забудову, сад, ОСГ) , то ніякої війни взагалі не було б.

Ермаков

19 грудня 2022, 22:10

Путин-8 решил отметиться раздачей земли. Интересно, что преподнесет Путин-9 это тот кто еще остался от Путиных двойников. Удивляет позиция руководителей государств, которые воспринимают оставшихся двойников за руководителя государства.

Владимир

19 грудня 2022, 21:47

Скоро прийдёт время...мы эти "подарки " затолкаем ему и в глотку , и в ж@пу ! Одарим сполна ! Жди....

Леха

19 грудня 2022, 20:18

Х.у.Й максимум может подарить ток на кладбище, уркам землю))))))

rtyrty

19 грудня 2022, 17:16

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини