Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін та Гітлер – це сіамські близнюки: у Зеленського зробили заяву про переговори з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін та Гітлер – це сіамські близнюки: у Зеленського зробили заяву про переговори з РФ

Секретар РНБО підкреслив, що на сьогодні Росія - одна з небагатьох країн, які мають колонії на своїй території.

1 грудня 2022, 17:25 comments1167
Поділіться публікацією:

Росія не варта того, щоб із нею сідали за стіл переговорів і вели діалог, спілкувалися в сучасному світі. Росія в нинішніх її межах має припинити існування та звільнити колонії. Як передає "Коментарі", таку позицію під час виступу на Київському Форумі безпеки (КБФ) висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Путін та Гітлер – це сіамські близнюки: у Зеленського зробили заяву про переговори з РФ

Олексій Данілов. Фото: Facebook Данілова

Секретар РНБО зазначив, що Україна показала всьому світу, що не треба боятися тих, хто 30 років, а останні 20 — в активній фазі, лякали світ своєю нібито потужністю і тим, що з ними треба рахуватися.

"Їх просто треба знищити, щоб вони припинили існувати як країна в тих межах, в яких вони існують. На сьогодні Росія — одна з небагатьох країн, які мають колонії на своїй території, яка знищила величезну кількість народів, їхню мову, культуру, традиції. Вони просто варвари. І коли кажуть, що з цими варварами треба сідати за один стіл і про щось говорити, я вважаю це недостойно нашого народу", — сказав Данілов.

Він також наголосив, що Україна не має жодного відношення до Росії.

"Ви Московія, яка була на своїй території, ви злодії, які крали постійно чиюсь історію, ви постійно щось вимагаєте, але ви негідні, щоби з вами у світі взагалі хтось спілкувався", — сказав секретар РНБО.

Данилов також заявив про схожість російського президента Володимира Путіна та диктатора нацистської Німеччини Адольфа Гітлера.

"Я взагалі вважаю, що Путін і Гітлер — це сіамські близнюки, тільки один народився трохи згодом", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов порадив українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вступила у військову зиму. У Білому домі прогнозують продовження ракетних ударів по нашій країні з боку РФ, а також, що фронт не буде "заморожений". Чи згодні з такою оцінкою? Чого в найближчому майбутньому чекати на власне фронті, а також на зовнішньополітичній арені в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини