Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україні пропонують корейський варіант, але корейці про нього шкодують

8 січня 2023, 10:35 comments13641
Поділіться публікацією:

Країна-агресор має намір виступити з ініціативою реалізувати в Україні "корейський варіант" завершення воєнного конфлікту. За фактом він полягає в тому, щоб розділити Україну. Як передає "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі

Володимир Путін та Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що росіяни зараз вдаватимуть, що вони виступають за мирні переговори, за якнайшвидше врегулювання війни. І як варіант Кремль запропонує так звані варіант "38 паралелі". Тобто пропонуватимуть розділити український народ, одну країну на кілька частин. Вигадуватимуть, що є одні українці, а є й інші.

"Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна "38 паралель" (за якою були розділені Північна та Південна Кореї — ред.). Ось тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть вигадувати все, що завгодно. Точно знаю, що один із варіантів, які вони можуть нам пропонувати — це "38 паралель". Але, нещодавно спілкуючись із представниками Кореї, я звернув увагу... Вони вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що треба заради збереження... Сьогодні мають проблеми", — наголосив Данілов.

Секретар РНБО також повідомив, що заступник керівника Адміністрації президента Росії Дмитро Козак "ходить на зустрічі з політиками минулих часів у Європі і через них передає меседжі, що вони (росіяни — ред.) готові на багато поступок, щоб зафіксувати статус-кво, як є з сьогодні на сьогодні і змусити нас, щоб ми вийшли у якесь перемир'я”.

Олексій Данілов знову зазначив, що багато маркерів свідчать про можливе загострення бойових дій у лютому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський просить почекати українців кілька тижнів: яку зброю готує Захід для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни знову невдало курять у Мелітополі: серія вибухів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини