Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін програє ще одну війну, – британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін програє ще одну війну, – британська розвідка

Плани РФ у кібервійні провалилися ще й тому, що Україна є "надзвичайно ефективним кіберзахисником"

19 серпня 2022, 11:00 comments1709
Поділіться публікацією:

За півроку повномасштабної війни Росії проти України Путін програє ще одну битву, цього разу на інформаційному фронті. За фактом за 6 місяців в інформаційній війні проти України Кремлю не вдалося досягти успіхів. Російські операції в інформпросторі виявилися невдалими, а фейки легко розвіювалися оприлюдненими розвідданими. Як передає портал "Коментарі", голова британської розвідувальної служби Джеремі Флеммінг у статті The Economist.

Путін програє ще одну війну, – британська розвідка

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Джеремі Флеммінг зазначив також, як і початковий план Кремля з окупації всієї України провалилися спроби використання кіберінструментів. Все це не дало результату. Путін повністю програв інформаційну війну як в Україні, так і на Заході.

При цьому у Британії зазначають, що якщо в Європі Путін програв, то російська пропаганда досі активно намагається діяти в інших частинах світу. Результатом цього є те, що багато густонаселених країн відмовилися приймати пропозицію ООН щодо засудження Росії за її повномасштабне вторгнення в Україну. Це сталося через те, що російська пропаганда надає неправдиву інформацію в цих країнах.

У британській розвідці наголосили, що кіберборотьба Росії та України за вплив на думку людей далеко за межами безпосереднього поля бою настільки ж жорстока і руйнівна, як і фізична війна.                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль змінив плани щодо України: російський правозахисник спрогнозував, що робитиме Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США назвали можливі причини вибухів у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 серпня 2022, 10:47

Наш малюк, хлопчик-неадекват, дієздатний тільки завдяки і під патронатом друзів: Єрмака, Гетманцева, подібній органіці, живе в іншій реальності. Де його підтримує більше 90%, де він великий генералісімус жене ворога, а той біжить так, що вже кілька разів обіг навколо Землі і вкотре повернувся. Де він може розмовляти ультиматумами, вимагати, диктувати. Хоч його навіть своя історична батьківщина, Ізраїль, зневажає - бачить в ньому сучасного царя Ірода, той, щоб зберегти владу, навіть малюків чоловічої статі вбивав. А цей закрипачів чоловіків - така іронія долі. Все буде Маріуполь!


Новини