Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін продає квартиру Зеленського: гроші направлять на війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін продає квартиру Зеленського: гроші направлять на війну проти України

Окупаційна влада в Криму проводить масштабні аукціони з продажу нерухомості для поповнення бюджету. Серед лотів також значиться квартира Зеленського.

18 вересня 2023, 10:25 comments1005
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Кремлі прийняли рішення продати захоплені квартири в Криму, які належать українцям, що покинули півострів, або тих, кого Москва вважає своїми ворогами. Найближчим часом на аукціоні буде продано 100 об’єктів включно з квартирою Зеленського.

Путін продає квартиру Зеленського: гроші направлять на війну проти України

Путін продає квартиру Зеленського, а гроші направить на війну. Фото з відкритих джерел

Речник окупаційної Держради Криму Володимир Константинов заявив, що на півострові було проведено 8 аукціонів з продажу конфіскованої в українців нерухомості. За них окупанти виручили понад 815 млн рублів.

Тепер Константинов оголосив, що невдовзі планується ще продаж близько 100 об’єктів нерухомості. Серед них житлові приміщення, санітарно-курортні заклади, комерційні та службові об’єкти. У список також потрапила квартира Зеленського. Окупаційна адміністрація Криму розраховує отримати з цих продаж 800 млн рублів. Усі вторговані гроші з продажу відібраного майна підуть у бюджет Криму, а з нього на війну в Україні.

Квартира Володимира Зеленського має площу майже 130 кв. м, паркомісце та знаходиться в одному з комплексів поблизу Ялти. Перед початком війни її вартість оцінювалась близько 500 тис. доларів.

Раніше портал "Коментарі" писали, що наслідки російського вторгнення в Україну видно поблизу Норвегії. Головнокомандувач збройних сил Норвегії Ейрік Крістофферсен заявив про значне скорочення російських сил поблизу спільного кордону. За його словами зараз там знаходиться близько 20% військових у порівнянні з початком 2022 року, коли Росія ще не почала повномасштабну війну проти України.

Також  "Коментарі" писали, що у Криму помітили російський катер з незвичним багажем. Осінт-дослідники виявили, що військові РФ перевозять контейнер для дельфінів. За їх аналізом російські сили використовують бойових дельфінів для захисту Криму від українських атак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини