Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін прикидається божевільним: у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прикидається божевільним: у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце

В Офісі президента назвали Путіна шкільним хуліганом, який задирає слабких і уникає сильних

28 липня 2022, 16:48 comments1738
Поділіться публікацією:

Постачання сучасного озброєння Україні – це запорука того, що Заходу вдасться поставити Путіна на місце. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на радника голови ВП Михайла Подоляка у Twitter.

Путін прикидається божевільним: у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк нагадав, Росія атакувала Грузію та Україну, але Грузію та Україну, але не змогла нічого зробити з рішенням щодо вступу Фінляндії до НАТО. Кремль не припиняє загрожувати Молдові. Але з повагою ставитись до Туреччини.

"Путін прикидається божевільним, але не є ним. Путін — шкільний хуліган, що задирає слабких і уникає сильних. Що ставить на місце хуліганів? ATACMS та озброєна Україна", — наголосив Подоляк.

Варто уточнити, що ATACMS це ракети для реактивних систем залпового вогню HIMARS. Вони здатні бити на відстань до 310 км.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: перед яким вибором опинився Захід — чому почалися розмови про "втому".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенку загрожує, але страшенно боїться війни в Україні. Генштаб ЗСУ у новому зведенні від 28 липня повідомив, що на кордонах з Білоруссю фіксується проведення інженерного обладнання позицій підрозділів, які прибули на ротацію. Крім того, зазначається, що противник продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по Україні, в тому числі, з території Республіки Білорусь (РБ). Експерти проаналізували для видання "Коментарі" загрозу з північного спрямування.

"Коментарі" писали раніше – корупціонерам приготуватися: чого чекати від нового глави САП – чому Захід таки дотиснув Офіс президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини