Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін приїхав на окуповані території Херсонщини та Луганщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін приїхав на окуповані території Херсонщини та Луганщини

Російські пропагандисти повідомляють про нібито візити Путіна на фронт

18 квітня 2023, 08:34
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін нібито завітав до штабу угруповання військ "Дніпро" на Херсонському напрямку, а також штабу нацгвардії "Схід" на Луганському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Путін приїхав на окуповані території Херсонщини та Луганщини

Володимир Путін на Херсонщині. Фото: з відкритих джерел

"Володимир Путін у штабі угрупування військ "Дніпро" у Херсонській області заслухав доповіді командувача ВДВ генерал-полковника Михайла Теплинського, командувача угрупуванням військ "Дніпро" генерал-полковника Олега Макаревича та інших воєначальників", – йдеться у повідомленні російських пропагандистів.

Зазначається, що Путіна цікавила ситуація на Херсонському та Запорізькому напрямках. Нібито Путін у штабі "Дніпро" привітав загарбників з Великоднем та подарував їм копію ікони, яка, як сказав диктатор, належала "одному з найуспішніших міністрів оборони Російської імперії".

Завітавши до штабу нацгвардії "Схід" Путін нібито заслухав доповіді генерал-полковника Лапіна, інших вищих офіцерів про ситуацію на Луганському напрямку, повідомляє прес-служба Кремля. При цьому в Кремлі уточнюють, що поїздки Путіна до штабів на херсонському та луганському напрямах заздалегідь не готувалися.                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступ ЗСУ під питанням: що сталося після "зливу" секретних документів США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай продовжує демонструвати підтримку Росії – що за цим стоїть. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини