Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін нікуди не зникне: у РНБО зробили заяву про майбутні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нікуди не зникне: у РНБО зробили заяву про майбутні переговори

Олексій Данілов вважає, що "колективний Путін" у Росії нікуди не зникне, навіть коли не стане самого Путіна

6 серпня 2022, 12:30 comments1540
Поділіться публікацією:

У Росії є щонайменше 86 осіб, які впливають на політику Кремля та президента Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter секретаря РНБО Олексія Данілова.

Путін нікуди не зникне: у РНБО зробили заяву про майбутні переговори

Прапори України та Росії. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що в Україні вже давно опрацьовується проект під назвою "Мавзолей Путіна". Цей проект включає людей, які безпосередньо або опосередковано, але впливають на політику, як усередині самої Росії, так і на політику президента РФ.

Данилов уточнив, що війна – це не лише битви на полі бою, коли все вирішує випущений снаряд чи куля, війна – це також медіа, енергетика та продовольство.

Секретар РНБО не став називати бодай частину прізвищ зі списку "Мавзолей Путіна", але зазначив, що велику роль не відіграє, хто прийде до влади в Росії після Путіна, бо "колективний Путін" у Росії ще надовго.

Олексій Данілов зазначив, що жодні переговори не можна приховати, їх неможливо вести таємно. Тому поки що офіційний Київ не знає на 100% з ким у фіналі доведеться домовлятися за столом переговорів, але хто б не сидів навпроти України одна стійка позиція – забирайтеся з нашої землі на свою територію і займайтеся там нав'язуванням своїх ідеалів і принципів. У жодному разі на українській території росіян не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" – більше не друг: у Кремлі пояснили, чому Путін та Макрон перестали телефонувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олексій Данілов прокоментував терміни контрнаступу ЗСУ та порадив українцям не вірити в цьому питанні "диванним експертам".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини