Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав ще одну причину, чому прийшов відбирати «землі Донбасу та Новоросії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав ще одну причину, чому прийшов відбирати «землі Донбасу та Новоросії»

Російський диктатор заявив, що він знає, що на окупованих українських теренах люблять російську мову та культуру

2 серпня 2023, 17:45 comments5542
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін під час онлайн-наради з Кабміном похвалив тих українців, які люблять російську мову, російську літературу та культуру. Вони, за словами диктатора, дочекалися свого часу, і тепер можуть повернутися під крило Росії.

Путін назвав ще одну причину, чому прийшов відбирати «землі Донбасу та Новоросії»

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За словами Володимира Путіна, київська влада намагається заборонити російську літературу, але така політика не має ніякого майбутнього. При цьому Путін назвав визначальним питанням те, що на окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей чимало російськомовних громадян, отже, інтеграція до загальноросійського простору захоплених територій може пройти швидше.

"Знаю, (українці – ред.) люблять твори наших визначних співвітчизників. Це незважаючи на всі спроби нинішньої української влади заборонити книги російських класиків", – заявив Володимир Путін.

За його словами, мовна ознака, повага російської культури стала однією з причин, чому "споконвічно російські землі Донбасу та Новоросії повернулися додому".                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін нагородив матір президента Чечні Рамзана Кадирова, який називає себе "вірним піхотинцем Путіна" та підтримав господаря Кремля під час нещодавнього заколоту Пригожина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія не має приводу припиняти шантажувати світ припиненням зернової угоди, оскільки у світової спільноти це не викликає належної реакції. Таку заяву у Twitter зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини