Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав єдину умову для мирних переговорів щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав єдину умову для мирних переговорів щодо війни в Україні

Президент Росії Володимир Путін повторив свої заяви про готовність РФ йти на мирні переговори та назвав умову для України.

13 березня 2024, 08:20 comments22021
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін заявив, що Росія готова йти на мирні переговори щодо завершення війни в Україні. Російський диктатор озвучив одну умову щодо переговорів заявивши, що вони мають відбуватись "на тих реаліях, які склалися". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін назвав єдину умову для мирних переговорів щодо війни в Україні

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін дав інтерв’ю російському пропагандисту телеканалу "Россия 1" Дмитрію Кісельову. Під час розмови Путін заявив, що Росія готова йти на мирні переговори.

"Чи готові ми до переговорів? Так, готові, але тільки готові на переговори, не засновані на якихось хотілках… а на тих реаліях, які склалися, як у таких випадках кажуть, на землі", — сказав Путін.

Таким чином Путін вкотре повторив свої заяви щодо мирних переговорів, де висуває Україні умову, яка полягає у тому, щоб Київ визнав тимчасово окуповані українські території за Росією.

Нагадаємо, що у нещодавньому інтерв’ю для Le Monde президент України Володимир Зеленьський відкинув переговори з Путіним. Зеленський пояснив, що Путіна не цікавлять переговори, а будь-яку паузу в цьому процесі Росія використає для мобілізації населення, тренування солдат, виробництва боєприпасів та підготовку до нових військових дій.

Зеленський вказує, що між Україною та Росією було близько 200 перемовин щодо вирішення військового конфлікту, зокрема це Мінську угоди, "Нормандський формат" та низка зустрічей на нижчих рівнях, однак Путін й надалі продовжує проводити агресивні дії проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ватикан зробив нову заяву про мирні переговори.

Також "Коментарі" писали, що у Німеччині повідомили про готовність України йти на поступки під час мирних переговорів з Росією на початку повномасштабного вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини