Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін хоче з'єднати Москву з українськими містами швидкісним потягом
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче з'єднати Москву з українськими містами швидкісним потягом

Два українські міста, які поки що знаходяться під окупацією Росією, можуть бути з'єднані зі столицею РФ швидкісним потягом

17 серпня 2023, 17:32 comments5374
Поділіться публікацією:

Відкриваючи сьогодні рух електропоїздів по лінії МЦД-3, що з'єднала Ленінградський напрямок Жовтневої залізниці та Рязанський напрямок Московської залізниці, Путін заявив про бажання з'єднати швидкісними поїздами столицю Росії з півднем РФ, а також "підключити" до цієї програми окуповані Донецьк та Луганськ. Про це повідомляють "Коментарі".

Путін хоче з'єднати Москву з українськими містами швидкісним потягом

Путін хоче прив'язати до Москви Мінськ, Донецьк та Луганськ залізницею

"Якщо від Москви до Адлера протягнути — це буде всього 10 годин у дорозі, — поділився своїми задумами Путін. — Це зовсім інша історія для тих, хто їздить відпочивати на південь. Безумовно, потрібно буде підключити сюди Луганськ та Донецьк. Мені здається, треба б опрацювати це питання з Білорусією. Мінський напрямок був би дуже затребуваний".

Окрім того, російський диктатор розповів, як скоротиться після відкриття дільниці МЦД-3 час переміщення між російськими містами.

"Швидкість руху зросте істотно, а час у дорозі для пасажирів зменшиться з 4 годин до 2 годин 15 хвилин між Санкт-Петербургом і Москвою. Між Твер'ю і Москвою це буде 39 хвилин, а між Великим Новгородом і Санкт-Петербургом 29 хвилин замість сьогоднішніх 3 години 10 хвилин", – заявив Путін.

МЦД-3 (третій московський центральний діаметр) — маршрут, що зв'язує Зеленоградський адміністративний округ Москви та місто Раменське, пролягаючи через території Москви та Московської області. Маршрут має довжину 85 кілометрів і налічує 41 пункт зупинки. Маршрут передбачає 14 зупинкових пунктів з пересадкою на станції Московського метрополітену.

Тим часом, у Туреччині впевнені, що вдасться відновити зернову угоду – альтернативи не бачать.

Цього дня краще не нехтувати власною безпекою: у ГУР зробили заяву.

А відомий рашист зробив несподівану заяву: "Справа прийде до "перемир'я".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини