Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін хоче "нової великої угоди" із Заходом: у Ердогана зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче "нової великої угоди" із Заходом: у Ердогана зробили заяву

На думку радника Ердогана, укладені наприкінці "холодної війни" домовленості між РФ і Заходом у виставі Путіна не відображають нинішню російську реальність

8 жовтня 2022, 15:05 comments1192
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін має намір укласти із Заходом "нову велику угоду", і саме цим можна пояснити зокрема бажання Кремля пропонувати переговори. Таку думку в інтерв'ю каналу CNN висловив радник президента Туреччини Ібрагім Калін.

Путін хоче "нової великої угоди" із Заходом: у Ердогана зробили заяву

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Як ми вважаємо, Путін хоче мати нову велику угоду, нову угоду із Заходом. Вона частково стосується і України, безперечно. Але більш глобальне питання — це нова угода між Росією та західним світом", — заявив Ібрагім Калін.

Далі радник Ердогана розкрив думку ширше, заявивши, що сьогодні в Москві вважають, що угоди, які були підписані після закінчення "холодної війни" між Росією та Заходом, не відображають реальність, яка є сьогодні. Саме тому домовленості мають бути серйозно переглянуті.

Щодо офіційної позиції Києва – не сідати за стіл переговорів з Росією, поки її очолює Володимир Путін, Калин сказав, що вважає за ймовірне відновлення переговорного процесу у певний момент у майбутньому.

"Питання у тому, коли саме ми до цього повернемося і скільки шкоди буде на той час завдано?", — підсумував радник президента Туреччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії відреагували на пожежу на Кримському мості: доповіли особисто президентові Путіну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Кримському мосту , фото часткового обвалення автомобільної ділянки якої та цистерн, що горять, на залізничній частині вранці в суботу заполонили інформаційний простір, нібито стався підрив вантажного автомобіля. Такі дані наводять у Національному антитерористичному комітеті Росії. Як оцінюєте те, що відбувається? Про що це каже? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини