Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прослушка в кабінеті Залужного: у розвідці зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Прослушка в кабінеті Залужного: у розвідці зробили заяву

Служба безпеки України порушила кримінальну справу у зв'язку з інцидентом

18 грудня 2023, 19:59
Поділіться публікацією:

Прослушка в кабінеті головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного є спробою ворога отримати інформацію про плани Сил оборони. Таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

Прослушка в кабінеті Залужного: у розвідці зробили заяву

Андрій Юсов (фото з відкритих джерел)

"Звичайно, це резонансна подія. Контррозвідувальні органи, СБУ, зокрема, мають розібратися в цій ситуації. Продовжується війна і ворог намагається різними способами отримати інформацію та вивчити наші плани", — заявив Юсов.

Також він заявив, що такі кроки є дешевшими для ворога та економлять суттєві ресурси на полі бою.

За його словами, в ГУР очікують на результати розслідування.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Залужний вперше відреагував на прослушку у своєму кабінеті. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прокоментував ситуацію зі знайденим прослуховуючим апаратом у його кабінеті. Залужний розцінив новини про прослушку, як один з інцидентів війни. Головком ЗСУ пояснив, що кабінетом, де знайшли прослушку він мав скористатись наступного дня. Валерій Залужний пояснив, що прослушка була знайдена лише в одному місці. Крім того, цей кабінет давно не використовувався головнокомандувачем ЗСУ.

 Відомо, що прослуховуючий пристрій виявили 17 грудня під час підготовки кабінету Залужного. За цим інцидентом СБУ відкрила кримінальне провадження, а Генштаб ЗСУ підтвердив інформацію про знайдену прослушку.
Також "Коментарі" писали про прослушку в одному з кабінетів Залужного: про що говорить ситуація. етеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан розмірковує, що зараз озвучено у ЗМІ, офіційні заяви СБУ щодо виявлення такого прослуховування в одному з потенційних місць локації головкому ЗСУ – не є чимось несподіваним. Це скоріше закономірна ситуація. Особливо в умовах війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини