Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний вперше відреагував на прослушку у своєму кабінеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний вперше відреагував на прослушку у своєму кабінеті

Валерій Залужний вважає, що встановлення прослушки в кабінеті готувалось для його майбутньої зустрічі.

18 грудня 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прокоментував ситуацію зі знайденим прослуховуючим апаратом у його кабінеті. Залужний розцінив новини про прослушку, як один з інцидентів війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "РБК-Україна".

Залужний вперше відреагував на прослушку у своєму кабінеті

Валерій Залужний про прослушку у своєму кабінеті. Фото з відкритих джерел

Головком ЗСУ пояснив, що кабінетом, де знайшли прослушку він мав скористатись наступного дня.

"Скажу вам так: це те приміщення, яке я мав використовувати сьогодні. В ньому вчора в ході перевірки знайшли", — сказав Залужний та додав, що цей кабінет не був постійним місцем його роботи.

Валерій Залужний пояснив, що прослушка була знайдена лише в одному місці. Крім того, цей кабінет давно не використовувався головнокомандувачем ЗСУ.

"Це приміщення і раніше використовувалося. Але перерва була досить суттєвою. Тому це просто вже під мою зустріч, мабуть, готувалися", — вважає Валерій Залужний.

Нагадаємо, що прослуховуючий пристрій виявили 17 грудня під час підготовки кабінету Залужного. За цим інцидентом СБУ відкрила кримінальне провадження, а Генштаб ЗСУ підтвердив інформацію про знайдену прослушку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Валерій Залужний прокоментував ситуацію з мобілізацією в Україні та розкритикував рішення звільнити обласних військкомів. Крім того, головнокомандувач відреагував на новий спосіб набору до ЗСУ — рекрутинг.

Також "Коментарі" писали, що в українців змінилась довіра до уряду та президента Володимира Зеленського, однак показники ЗСУ та Валерія Залужного залишаються на високому рівні. Про це свідчить нові результати соціологічного дослідження від КМІС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 грудня 2023, 14:45

Прозріння настає, похмілля буде важким! Юдейські схеми ще ніхто ніколи не перевершив. Вирок він виніс давно. Єдине що може зробити армія для країни, дати населенню виїхати - не видавати його ворогу на м'ясо.


Новини