Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі

За словами президента України Володимира Зеленського, окрім багатоповерхового будинка, рашисти вразили офіс СБУ в Дніпрі

28 липня 2023, 22:51
Поділіться публікацією:

Ворог поцілив у багатоповерховий будинок м. Дніпра, є поранені  — розпочато розслідування. Про це, як повідомляють "Коментарі", інформує пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури. 

Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі

Наслідки влучання російської ракети

"За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), — сказано у офіційному повідомленні прокуратури. - Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та адмінбудівлю. За попередніми даними, троє людей отримали поранення. Кількість потерпілих встановлюється".

Наразі проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора. На місці події працюють працівники ДСНС та правоохоронці області. Триває ліквідація пожежі.

Офіційне повідомлення доповнюють фото пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі - фото 2
Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі - фото 3
Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі - фото 4

Нагадаємо, що російський теракт прокоментував президент України Володимир Зеленський, пообіцявши відповідальність "сволоті".

"Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор, — написав в своєму телеграм-каналі глава держави. — Оперативно провів розмови з СБУ, МВС, ДСНС, керівником ОВА. Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі. Зробимо все, щоб притягнути Росію до повного покарання за агресію й терор проти наших людей. Ця сволота відповідатиме. Зробимо все заради справедливості".

Тим часом, у Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО.

Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини