Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі

Російська влада говорить про удар ракетою по Таганрогу та вибуховий пристрій на нафтопереробному заводу в Самарі

28 липня 2023, 17:42
Поділіться публікацією:

Сьогодні дві "бавовни" відбулися в РФ — вибух в центрі Таганрога знищив стіну музея та детонація на Куйбишевському нафтопереробному заводі в Самарі. В першому випадку, російська влада стверджує про ракетний удар, у другому — про підрив вибухового пристрою. Про це повідомляють "Коментарі".

Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі

Таганрог, наслідки вибуху

За твердженням військового міністерства РФ, над Таганрогом була збита українська ракета, уламки якої впали на житловий сектор.

Епіцентр вибуху в Таганрозі припав на територію художнього музею, зруйновано його стіну, покрівлю, гаражі та господарські споруди, повідомив ростовський губернатор. У сусідньому будинку вибило вікна, до лікарень доставлено 9 осіб, їхній стан — середнього та легкого ступеня тяжкості, зазначив він.

На Куйбишевському нафтопереробному заводі стався вибух через приведення в дію спеціального вибухового пристрою на території підприємства. Як стверджує російська влада, ніхто не постраждав, а "серйозних руйнувань також не помічено".

Тим часом, екс-радник глави Офісу президента розкритикував союзників України.

У Зеленського відповіли на бажання Путіна розпочати переговори. Україна дійсно не вважає за можливе проводити переговори з Росією, поки російські війська продовжують перебувати на території української держави, а також, поки країна-агресор не визнає скоєні військові злочини.

А Ольга Харлан записала відеозвернення: "правила мусять змінитися"Всесвітньо відома шаблістка подякувала українцям за підтримку після її дискваліфікації за небажання потиснути руку російській спортсменці.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини