Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід допомагає Путіну: екс-радник глави ОП розкритикував союзників України
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід допомагає Путіну: екс-радник глави ОП розкритикував союзників України

Коли виникла реальна загроза режиму Путіна, Захід кинувся його рятувати, каже Арестович

28 липня 2023, 15:15 comments2488
Поділіться публікацією:

Є дві речі, які показують, що нинішні західні лідери не зацікавлені у розвалі Росії, як і не зацікавлені у падінні путінського режиму. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналістці Юлії Латініній висловив колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Захід допомагає Путіну: екс-радник глави ОП розкритикував союзників України

Олексій Арестович. Фото: з відкритих джерел

Колишній радник голови ОП заявив, що Захід усіляко допомагав путінському режиму встояти під час походу Пригожина на Москву. Більше того, на Заході досі наївно вважають, що з Путіним можна домовитися і виступити проти Китаю.

Олексій Арестович вважає, що Захід все ще вірить у стару історію про трикутник "Пекін-Москва-Вашингтон", у якому завжди дві сторони мають бути проти однієї. І Захід дуже боїться розвалу Росії. Саме тому під час бунту Пригожина путінський режим відверто рятували.

Тим, що Захід хоче, щоб путінський режим встояв, пояснюється дозована передача озброєння Україні. Наразі Україні свідомо не додають озброєння, щоб уникнути воєнного розгрому Росії та падіння путінського режиму. Сьогодні Україна не має достатньо зброї не те, що для наступу, але навіть для оборони.

Для того, щоб краще зрозуміти, що відбувається, Олексій Арестович навів приклад із системами ППО, які так потрібні Україні. За його словами, сьогодні у світі налічується приблизно 1,5 тисячі ЗРК Patriot і лише в Америці 1100.

"Як ви думаєте, знайшлося б ще 5 Patriot для Одеси? ... Щойно виникла реальна загроза його режиму під час пригожинського заколоту, він побачив, що Захід кинувся його рятувати, ці самі американці. З якими він веде страшну війну проти Заходу. Після цього крила за спиною виростають", – заявив екс-радник голови ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович розповів, чи справді вагнерівці зібралися на "екскурсію" до Польщі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 липня 2023, 15:31

Вже не знають, кого ж винити. Тепер і творці цієї війни, які утримують цей режим, теж винні. Це агонія корумпованої Хунти. Агонія може тривати довго. Кампучія Пол Пота, Руанда, КНДР, ... прикладів багато, а результат один. Особливо, якщо рахувати жертви агонизирующих.


Новини