Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прогнози Путіна щодо України підтверджуються: екс-глава ЦРУ в Росії зробив насторожуючу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогнози Путіна щодо України підтверджуються: екс-глава ЦРУ в Росії зробив насторожуючу заяву

Путін передбачив, що США припинять підтримувати Україну

27 лютого 2024, 10:22 comments8094
Поділіться публікацією:

Прогнози російського диктатора Володимира Путіна про те, що США здадуть нерви і вони перестануть підтримувати Україну, підтверджуються. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив колишній керівник відділу ЦРУ по роботі з Росією Стів Холл, повідомляє Business Insider.

Прогнози Путіна щодо України підтверджуються: екс-глава ЦРУ в Росії зробив насторожуючу заяву

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Це були дуже хороші кілька тижнів для Володимира Путіна. Я думаю, що ми можемо бачити це за його поведінкою та з того, що він зробив і сказав", — зазначив Холл.

За його словами, Путін починає говорити скептикам зі свого найближчого оточення, що він має рацію у своїй стратегії щодо України.

"Спочатку він, по суті, говорив: "Послухайте, у довгостроковій перспективі, якщо ми триматимемося там, Захід і, зокрема, США втратять фокус. У них здадуть нерви. Вони перестануть підтримувати Україну так чи інакше, просто наберіться терпіння", — сказав Холл.

Він додав, тепер, через два роки, Путін може сказати: "Послухайте, терпіння починає приносити плоди". Настав час Заходу показати Путіну, що він неправий.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому у війні-2024 в України виникли серйозні проблеми: як виправити ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна провела низку заходів, присвячених двом рокам опору повномасштабної російської агресії. До нас приїжджали іноземні делегації, відбувся форум "Україна. Рік 2024", на якому виступали урядовці, а президент провів прес-конференцію. А ось у Росії чергову річницю вторгнення "не помітили" через стратегічний провал т.зв. "сво", незважаючи на деякі тактичні успіхи. Які висновки з російсько-української війни можна зробити зараз? Які є варіанти розвитку ситуації на третьому році "Великої війни" та одинадцятому власне агресії РФ проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини