Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прогнози про те, що ЗСУ зайдуть до Криму, здійснилися: у ГУР зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогнози про те, що ЗСУ зайдуть до Криму, здійснилися: у ГУР зробили заяву

У Буданова нагадали українцям про неодноразові рейди українських бійців до Криму

28 грудня 2023, 14:10 comments2035
Поділіться публікацією:

Заяви офіційних осіб та військово-політичного керівництва – це інструмент впливу. Але прогнози щодо заходу ЗСУ до Криму здійснилися, українці там були цього року. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Суспільному" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Прогнози про те, що ЗСУ зайдуть до Криму, здійснилися: у ГУР зробили заяву

Українська розвідка. Фото з відкритих джерел

Представник української розвідки прокоментував численні заяви та прогнози про те, що цього року українська армія зайде до окупованого Криму. Юсов наголосив, що інформація – це теж зброя.

"Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва також інструмент впливу. Вони (заяви — ред.) робляться тоді, коли це потрібно і виходить відповідний результат", — сказав Андрій Юсов.

При цьому представник ГУР наголосив, що українські військові цього року, зокрема влітку, побували у тимчасово окупованому Криму.

"А щодо конкретних заяв — вони здійснилися. Українці були в Криму цього року і цього літа", — додав Юсов.

Варто нагадати, що цього року українські військові провели низку успішних операцій у Криму та поблизу нього. Зокрема, були також вилазки на окупований острів.

Однією з найуспішніших операцій українських розвідників було повернення контролю над "вежами Бойка" — нафтовидобувними платформами біля берегів Криму у Чорному морі, які Росія захопила ще 2015 року. Терористи використовували конструкцію з початку повномасштабного вторгнення у військових цілях.

Раніше "Коментарі" писали – українські захисники знищили у порту окупованої Феодосії великий десантний корабель "Новочеркаськ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кирило Буданов висловився про нові спроби Кремля знищити Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини