Головна Новини Суспільство Війна з Росією Процес пішов: росіяни вивели військову техніку з аеродрому у Чорнобаївці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Процес пішов: росіяни вивели військову техніку з аеродрому у Чорнобаївці (ФОТО)

Окупанти продовжують відходити у Херсонській області

29 жовтня 2022, 10:50
Поділіться публікацією:

З аеродрому в Чорнобаївці на Херсонщині російські окупанти вивели свою техніку. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "СтратКом".

Процес пішов: росіяни вивели військову техніку з аеродрому у Чорнобаївці (ФОТО)

Чорнобаївка. Фото: з відкритих джерел

"З аеродрому у Чорнобаївці рашисти вивели всю свою техніку. Це видно на супутникових знімках за 27 жовтня", — йдеться у повідомленні.

При цьому у "Страткомі" нагадують, що з початку окупації Херсонської області, навіть постійні знищення кацапської техніки силами ЗСУ в цьому аеропорту, не були підстави залишити їхню позицію.

Варто зазначити, що фактично з перших місяців війни Чорнобаївка на Херсонщині стала відома на всю Україну. Українських захисників постійно б'ють по окупантах у Чорнобаївці, розгромно знищуючи не лише техніку, а й живу силу росіян. Цей населений пункт був обраний ворогом як опорний для зосередження військової техніки та живої сили. Незважаючи на масовані удари ЗСУ, РФ продовжувала накопичувати там техніку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний озвучив 4 цілі, які успішно виконує українська армія. Російські окупанти не мають успіху на полі бою, незважаючи на абсолютну вогневу перевагу та збільшення кількості військ за рахунок мобілізації.                                                                                                                                                                                                                                             

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна озвучили умову, при виконанні якої Росія припинить бити енергосистемою України – в Офісі президента вже відповіли на такий ультиматум.

Процес пішов: росіяни вивели військову техніку з аеродрому у Чорнобаївці (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини