Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Приліт" в багатоповерхівку: що відомо про вибухи у Кривому Розі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Приліт" в багатоповерхівку: що відомо про вибухи у Кривому Розі

В даний час на місці події працюють усі необхідні служби

31 липня 2023, 10:40 comments2248
Поділіться публікацією:

Окупанти потрапили по Кривому Розі двома ракетами. Одна ракета потрапила до чотириповерхової будівлі навчального закладу. Під завалами, швидше за все, є люди. Працюють рятувальники та поліція. Друга ракета зруйнувала секцію з 4 до 9 поверху житлового будинку. Виникла пожежа. Станом на 10.15 одна людина загинула, за медичною допомогою звернулося 10 мешканців. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова МВС Ігор Клименко.

"Приліт" в багатоповерхівку: що відомо про вибухи у Кривому Розі

Кривий Ріг. Фото: із відкритих джерел

Міністр розповів, що зараз рятувальники гасять вогонь та розбирають завали. Там ще можуть бути люди, наголосив Ігор Клименко. Тому рятувальні роботи продовжуються.

Зазначимо, раніше голова Ради оборони міста Олександр Вілкул першим повідомив, що у Кривому Розі лунали вибухи.

"Кривий Ріг. Вибухи. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет", — написав Вілкул.

Зазначимо, на відео, які вже є в соцмережах, видно вибиті вікна та пошкоджені меблі у квартирах – це свідчить про те, що росіяни знову атакували мирних жителів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує ракетні удари по Україні. Увечері 28 липня мішенню став Дніпро. Окрім офісу СБУ там прилетіло до багатоповерхівки. Найчастіше почало прилітати і на тимчасово окуповані території (наприклад, був удар по будівлі МВС у Донецьку), а також безпосередньо по російській території (прильоти по Ростовській області). Що можна сказати про ракетну та дронову війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому "осі зла" не існує – як пояснити допомогу Китаю Росії у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини