Головна Новини Суспільство Війна з Росією Приліт підтверджено: у новорічну ніч ЗСУ знищили у Макіївці 400 окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Приліт підтверджено: у новорічну ніч ЗСУ знищили у Макіївці 400 окупантів

Внаслідок прицільного удару ЗСУ багато мобілізованих росіян так і не потрапили на фронт

2 січня 2023, 07:30 comments3180
Поділіться публікацією:

У ніч із 31 грудня на 1 січня Сили оборони України завдали прицільного удару за місцем базування російських військовослужбовців у тимчасово окупованій Макіївці Донецької області. За підтвердженою інформацією, повідомляється про загибель щонайменше 400 росіян. Також 300 окупантів отримали серйозні поранення. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

Приліт підтверджено: у новорічну ніч ЗСУ знищили у Макіївці 400 окупантів

Удар по Макіївці. Фото: з соцмереж

У Стратком поінформували, що завдяки точному удару в Макіївці вдалося ліквідувати близько 400 мобілізованих росіян, ще близько 300 загарбників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

У повідомленні йдеться, що російські солдати дислокувалися у будівлі місцевого професійно-технічного училища №19. Мінус у тому, що від училища після прицільного удару нічого не лишилося, від слова зовсім. Плюс у тому, що від окупантів теж нічого не залишилося. Як би там не було, після звільнення своїх територій Україна все відбудує. Нині завдання № 1 – повернути українські землі, вибити звідти загарбників.

Великі втрати росіян у Макіївці не зуміли приховати й у Міноборони Росії, тому російські пропагандисти, звинувативши в недбалості командування, почали розносити інформацію про втрати.                                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін готує Росію до нової хвилі мобілізації: чому це може стати помилкою.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Путін знову б'є "Шахедами" по Україні: як позбавити РФ підтримки Ірану – чи є ще варіанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини